Deuren
Wisdom beschikt over een groot assortiment industriële deuren. We werken alleen samen met de beste leveranciers, om zo de beste kwaliteit te leveren.
Automatisering
Toegangsautomatisering gaat verder dan het automatiseren van de entree van uw bedrijf. Automatisering is in te zetten door uw gehele fabriek, productielocatie of laboratorium. Met als doel het verspoelen en versnellen van uw processen en doorgangen.
Hygiëne- en personensluizen
Wisdom kan door middel van haar hygiënesluis of personensluis handelingen verplicht maken waardoor een gecontroleerde of gewaarborgde overstap komt.
Ramen en kozijnen
Naast deuren van hoogwaardige kwaliteit bieden we ook ramen en kozijnen aan. In de sectoren waarin wij werkzaam zijn (farmaceutisch, voeding en medisch), kunnen hygiëne eisen niet streng genoeg zijn. De bouwkundige afwerking is dan stap 1.
Desinfectie
Er zijn verschillende desinfectiemogelijkheden toe te voegen aan uw bedrijf. Wisdom biedt desinfectie units aan die overal inzetbaar zijn. Zodra de handen zich in de daarvoor bestemde openingen bevinden, wordt de vloeistof over uw handen gesprayd.
Concepten
Wisdom biedt ook verschillende concepten aan. Dit zijn diverse producten die al voor levering en montage samengevoegd zijn en een oplossing bieden voor uw hygiëne of een toegangsproces versnellen.
Service en onderhoud
Om de levensduur en de functie van automatisering en deuren te verlengen is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Bovendien kan frequent onderhoud voorkomen dat systemen een storing geven op andere, meer ongewenste momenten.
Materiaalsluizen
Een materiaalsluis zorgt er voor dat slechts de materialen gecontroleerd binnengehaald worden en menselijke betreding van de volgende ruimte niet plaats vindt.
Doorgeefkasten
Voor het doorgeven van kleine producten naar verschillende hygiëne zones bieden we doorgeefkasten aan. Een doorgeefkast is te vergelijken met een mini hygiënesluis. Dit is ideaal als er bijvoorbeeld doseer-lepeltjes, vorkjes of productiesamples moeten worden gecontroleerd.