Onze Partners

Stricker GmbH
De snelroldeuren van Stricker vertegenwoordigen we in Nederland en België. Stricker deuren worden vooral geplaatst in de retail sector. Wij verzorgen hiervoor de montage, lossen de storingen op en voeren het onderhoud uit zodat de deuren optimaal werken.
Dortek Hygienic Doors
Dortek is een producent van de GRP deuren, ramen en kozijnen. Naadloze deuren die geen vuil opnemen en daardoor micro-organismen niet kunnen nestelen. Deuren die perfect in high-care (productie)ruimtes passen. Door onze unieke samenwerking is voor ons mogelijk om automatiseringsoplossingen aan de deuren te koppelen en plug-and-play te leveren.
BMP
We bieden diverse snelroldeuren aan die perfect passen bij ons productenassortiment. Industriële snelroldeuren in meerdere vormen, maten en kleuren. De deuren van BMP zijn naar wens en behoeften te bestellen. Zo kunt u kiezen uit een tal van opties bij iedere deur.
Pfeuffer Isolertüre GmbH.
Wisdom al 20 jaar de Nederlandse vertegenwoordiger van Pfeuffer in Nederland. We verzorgen advies, levering en installatie van de Pfeuffer isolatiedeuren. Het assortiment dat Pfeuffer aanbiedt zijn hermetisch sluitende deuren die perfect passen in geconditioneerde ruimtes binnen de voedingsindustrie.