Onze referenties

MAL Bigbags
In Ommen, een van de productielocaties van Ausnutria hebben we een bijzondere sluis gebouwd. Een speciale sluis voor BigBags t.b.v. de afvul installatie. De sluis is een combinatie van 3 materiaalsluizen en 1 personensluis en bestaat maar liefst uit 7 deuren.
Nieuwbouw Fruitlife
Voor een nieuwbouw project van Fruitlife, een merk van Van ES International, heeft Wisdom deuren geleverd en gemonteerd. Het vrieshuis bewaart 36 soorten fruit en 65 soorten fruitpurees en levert aan bakkerijen en horecagroothandelaren.
Vriessluis
Nadat we eerder een sluis gebouwd hadden voor Aviko, zijn we opnieuw benaderd door dit bedrijf. De huidige sluis, waarvan de deuren meer dan 10 miljoen keer gelopen hebben, werkt nog perfect.
Upgrade Lypack
In de bestaande Lypack-fabriek worden, op een andere locaties geproduceerde, melkpoeders gemengd, verpakt en klaargemaakt voor verzending naar klanten. Deze locatie dient te voldoen aan alle eisen van de inspectie en dat betekende een upgrade voor de gehele fabriek.
GOS-EDS
Een verbouwing waarbij een extra productiegedeelte van de FrieslandCampina fabriek in Borculo gerealiseerd wordt. Op deze locatie wordt een ingrediënt (GOS-EDS) gemaakt voor o.a. babyvoeding. Binnen het bestaande gebouw is een nieuwe productielocatie gecreëerd.
DFE PHARMA
In 2019 breidde DFE Pharma, een producent van farmaceutische grondstoffen uit t.b.v. een extra productielijn. Bij de locatie in Norton-Hardenberg (Duitsland) heeft Wisdom verschillende werkzaamheden uitgevoerd.
Privacy vergrendeling
Vanwege nieuwe kledingvoorschriften ontstond de behoefte aan het aanvullende verlengen van de interlockwerking bij de kleedsluizen bij FrieslandCampina Beilen, t.b.v. de privacy tijdens het omkleden in sommige personensluizen.
Upgrade tower
De bestaande droogtoren bij een locatie van FrieslandCampina in Workum werd in 2018 compleet gereviseerd naar nieuwe hygiënische standaarden. Er werden nieuwe vloeren geplaatst, nieuwe procesinstallaties, alle bestaande deuren werden vervangen door RVS deuren en er kwamen nieuwe sluizen, o.a. op de tussenverdiepingen.
Estia
Danone, moederbedrijf van Nutricia Early Life, liet in 2019 een compleet nieuwe Nutricia-fabriek bouwen in Haps. Hier wordt melkpoeder gemaakt voor babyvoeding. Door de nieuwe fabriek wordt de productie verdubbeld t.o.v. de fabriek in Cuijk, welke op termijn komt te vervallen.
Switch
Bij de bestaande fabriek van FrieslandCampina in Borculo is een nieuwe locatie gebouwd. De locatie is voor een nieuwe productielijn voor het verwerken van kaaswei tot ingrediënt voor sportdranken. Voor dit project was een korte doorlooptijd van de bestekvorming, detaillering en uitvoering vanwege een snelle pilot voor dit product.
Goopl
Een grote interne verbouwing bij Nestlé Nutrition Factory in Nunspeet, waar babyvoeding gemaakt wordt. De fabriek wordt uitgebreid met een innovatieve technische installatie voor zuigelingenvoeding. Voeding die speciaal ontwikkeld is voor baby’s met eiwitallergie.
Green
Bij de in 2017 nieuwgebouwde fabriek, van het Chinees-Nederlandse bedrijf Ausnutria, heeft Wisdom een groot aantal werkzaamheden t.b.v. de hygiënische zonering van de fabriek uitgevoerd. In de fabriek wordt baby- en kindervoeding gemaakt.